Hoppa till sidans innehåll

Linus Wärnmark får A-lagskontrakt

28 MAR 2021 15:04
Vi kan idag meddela att Linus Wärnmark och Skånela IF är överens om ett tvåårskontrakt.
Linus kommer från våra egna led och flyttas kommande säsong upp från utvecklingslaget.
  • Skapad: 28 MAR 2021 15:04

Han är född 01 och är en modern V6 med bra egenskaper på båda planhalvorna. Han har vart med och tränat med herrarna sedan jul och har visat framfötterna så pass väl att vi nu vill erbjuda honom ett A-lagskontrakt. 

Jimmy Karlsson tankar 

” Linus är lite av en late bloomer som är mycket ambitiös och har en hög drivkraft för sin handboll. Han har förstått att det är hårt jobb som krävs om man ska lyckas. Jag gillar hans attityd på plan och han ger alltid allt oavsett träning eller match. Han har såklart mycket kvar att utveckla i exempel sin fysik och teknik på kanten då han är ung men min bestämda uppfattning är att han har vad om krävs för att orka göra jobbet. Har han tålamod och jobbar långsiktigt så har Linus absolut kvaliteter för att bli en elitspelare. Han har dessutom en fin egenskap i att våga när det gäller som mest, han är ingen som bangar att slå en straff eller ta ett läge när det ska avgöras”

Linus tankar inför nästa säsong

”Det känns såklart jättekul att äntligen få uppfylla ett av de mål jag har satt i min karriär. Jag siktar högt precis som laget och därför känns det som ett naturligt steg att ta. De kommande åren hoppas jag blir två utvecklande och händelserika år för såväl mig som för Skånela som klubb.”

Välkommen Linus och lycka till! 

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info