Hoppa till sidans innehåll

Mattias Flodman klar som ny tränare i Skånela IF

19 MAR 2021 13:00
Skånela IF kan idag meddela att man skrivit ett tvåårskontrakt med en ny tränare för herrlaget. Han heter Mattias Flodman och kommer från handbollsligalaget Alingsås HK.
  • Skapad: 19 MAR 2021 13:00

Mattias är just fyllda 30 år och har en stor erfarenhet och kompetens från olika nivåer och i flera elitklubbar i Sverige. 

Han är ursprungligen från Eskilstuna och GUIF men har de 4 senaste åren varit i Alingsås HK. Han har bland annat axlat rollen som assisterande tränare till Mikael Franzen i Alingsås herrlag. Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Mattias då vi snabbt fattade tycke för varandra. Han är en föreningsmänniska och en handbollsnörd som vi tror kommer passa perfekt tillsammans med Jimmy Karlsson. Vi tror att Jimmys långa erfarenhet i klubben tillsammans med Mattias nytänk kan bli en fin mix. 

Jimmy Karlssons tankar

” Att Skånela IF lyckats knyta till sig Mattias är fantastiskt. Vi kommer mycket bra överens på både det personliga planet och det handbollsrelaterade och han kommer kunna ge denna grupp mycket. Han har en erfarenhet och förståelse för vad som krävs för att vara med och slåss bland de bästa lagen i Sverige efter sin tid i Alingsås. Detta kommer han kunna delge våra spelare och vår verksamhet på många områden. Vi är båda prestigelösa i vårt ledarskap och sätter laget före jaget så vår rollsättning kommer fungera utmärkt, det är jag övertygad om. Vi gör mycket bra i Skånela och har gjort det länge men med Mattias handbollskunnande får vi in en ny krydda som inte är stöpt i Skånelaskolan. Detta tror jag kommer vara positivt för hela vår verksamhet”

Mattias Flodman tankar 

” Jag har följt Skånela på avstånd under många år som både ledare och spelare. Det är en familjär klubb som jag alltid tyckt gjort många bra saker. Jag har alltid haft lite hatkärlek till Skånela då jag aldrig lyckats vinna över dem, så jag tänkte, if you not can beat them join them. 

Skämt och sido :) 

Rollen som Sportgruppen presenterade tillsammans med Jimmy Karlsson såg jag som väldigt intressant redan från början. Ambitionerna är höga och spelarmaterial är mycket intressant så det gjorde mig nyfiken. Jag och Jimmy känner varandra sen innan och vi har kul tillsammans vilket är en förutsättning om man ska jobba ihop. Jag kommer till Skånela för att vinna handbollsmatcher och jag ska göra det jag kan för att bidra till att laget och föreningen växer och blir bättre. Jag ser fram emot att komma till Skånela och jobba med nya hungriga spelare”

 Välkommen Mattias till Skånela IF och lycka till! 

 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info