Hoppa till sidans innehåll

Mattias Friström förlänger sitt kontrakt

27 APR 2022 10:00
Vi kan idag meddela att Mattias Friström och Skånela IF är överens om en förlängning av hans kontrakt. Mattias har under säsongen krigat sig tillbaka från en lång skadeperiod och är högmotiverad att hjälpa Skånela att bli ännu bättre.
  • Skapad: 27 APR 2022 10:00

Bygget av nästa säsongs trupp börjar ta form ordentligt för herrarna. En ytterligare pusselbit i Mattias är på plats och det är vi glada för. Mattias inledde säsongen på ett mycket fint sätt och visade vilken potential han har. Därefter kom en jobbig skada som han dragits med stora delar av säsongen. Vi har nu förhoppningar att med hård och bra träning under försäsongen så ska Mattias nå samma höjder som han visade innan skadan.
Jimmy Karlsson om Mattias.

”Mattias är en reslig energispelare som är jobbig att möta. Oturligt nog har han fått stått på sidan stora delar av säsongen och på slutet fått en knepig roll men krigat på bra. Vi tror att vi kan få ut mycket mer av honom om han får träna kontinuerligt och vara hel. Han har förutsättningar att komma upp på en hög allsvensk nivå om vi får jobba vidare med vissa delar av hans spel”

 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info