Hoppa till sidans innehåll

Max Broman klar för Skånela IF

06 MAJ 2022 13:00
Vi kan med glädje meddela att vänsterkanten Max Broman är klar för Skånelas herrar. Max har de senaste säsongerna spelat för LIF Lindesberg.
  • Skapad: 06 MAJ 2022 13:00

Max är född 1997 och är en Stockholmskille från början. Han startade sin resa i Huddinge HK och har sedan dess representerat Silwing Troja, Kärra, IFK Skövde. De senaste säsongerna har han varit en av Lindesberg främsta målskyttar. Vi har haft en bra dialog med Max över en längre tid och han har haft många intressenter. Vi är därför mycket nöjda med att han valde Skånela IF. Max kommer nu bilda en stark kant duo med Linus Wärnmark. 

Jimmy Karlssons tankar 
” Vi är såklart mycket nöjda med att en sådant kompetent och erfaren spelare väljer att komma till oss. Max är en av allsvenskans absolut vassaste vänstersexor. Han är användbar på många sätt i spelet och på plan som vi kommer ha stor nytta av. Han är modern vänstersexa som också är duktig inåt i banan samt har fina kvaliteter defensivt” 

Max tankar om övergången till Skånela
”Jag ser verkligen fram emot att komma till Skånela som verkar vara en fin förening med bra värderingar och lång erfarenhet av bra handboll. Från många möten med Skånela så vet jag att de spelar ett hårt och tufft försvar. Man vet att det kommer smälla när man kommer till Vikingahallen och det gillar jag. Senaste säsongen nosade Skånela på Handbollsligan och föll på målsnöret i kvalet. Jag ser fram emot att vara en del av laget och kämpa för att ta oss upp kommande säsong.”

Vi hälsar Max välkommen till Skånela IF och vår herrtrupp inför den kommande säsongen.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info