Hoppa till sidans innehåll

Maximilian Werner får A-lagskontrakt

12 APR 2021 10:00
Vi kan idag meddela att målvakten Maximilian Werner och Skånela IF är överens om ett kontrakt över kommande säsong.

  • Skapad: 12 APR 2021 10:00

Max som han kallas är född 02 och kommer som så många andra från våra egna led och föreningens utvecklingslag. Han har vart i klubben sen handbollsskolan och har ett stort Skånelahjärta. Han är en explosiv målvakt med en mycket bra spelförståelse och blick för spelet. Han är dessutom mycket duktig på att sätta i gång spelet vilket är viktigt i dagens handboll. Max är en mycket bra kille med stora ledaregenskaper. 

Jimmy Karlssons tankar

” Jag har jobbat med Max på vår handbollsutbildning på Arlandagymnasiet och han är en härlig individ. Han vill mycket med sin handboll och har ett stort intresse för sporten i stort. Max har egenskaper som är mycket intressanta och som passar i den moderna handbollen. Kan han få en del detaljer på rätt plats kan han verkligen utvecklas till en bra handbollsmålvakt. Med Max på plats har vi nu målvaktstrion klar inför kommande säsong, vilket känns bra”

”Det känns jättekul att kunna få den här chansen. Jag ser väldigt positivt på denna långsiktiga plan, att kunna växa in i en större roll framöver är något som passar mig. Höga ambitioner är något jag gillar att jobba efter och därför ser jag väldigt framemot de närmsta åren med klubben, säger Max i en kommentar”

Välkommen till herrlaget Max och lycka till.

 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info