Hoppa till sidans innehåll

Ny tränare klar för damerna!

04 MAJ 2021 08:38
Arbetet med att sätta damernas organisation och trupp är i full gång och vi kan nu med glädje presentera en ny assisterande tränare för damerna.
  • Skapad: 04 MAJ 2021 08:38

Vi är väldigt nöjda över att presentera Patrik Johansson som ny tränarkollega för damerna. Patrik kommer senast från ett huvudansvar av seriekonkurenten GT-Söder där han genomförde en fin utveckling av laget under säsongen. Starten av hans handbollskärriär startade i StockholmsPolisen men har under sina senaste år även huserat som tränare i Huddinge HK.

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim kommenterar:

"Detta känns som en perfekt lösning för oss. Patrik är väldigt ambitiös och målinriktad och har en tydlig vision om sin egen utveckling vilket kommer smitta av sig på hela gruppen. Han brinner för utveckling är tydlig i sitt ledarskap. Vi har varit ute efter en ny röst för gruppen som jag har känt att vi har varit i behov av som kan komma med lite nya ideér som gör att gruppen tar nästa steg. Redan från första mötet vi hade med Patrik så har det känts som ett väldigt bra val för hela gruppen och jag tror att vi tillsammans kan få en god utveckling av laget."

Patrik Johansson kommenterar:

"Skånela är en stor förening med stark tradition och i Vikingahallen andas man handboll precis som jag gör. Att få den här möjligheten ligger helt i linje med min ambition som tränare då jag ser att det finns alla förutsättningar både för mig och gruppen att utvecklas och ta nästa steg tillsammans. Hoppas tillföra en ny dimension i både utbildning och utveckling av tjejerna samt även driva dessa delar i ledargruppen. Närmast förväntar jag mig en stark försäsong där vi kommer förbereda oss väl för att ta oss uppåt i tabellen. Många pusselbitar som ska falla på plats och jag ser mycket fram emot den här utmaningen och säsongen tillsammans med tjejerna och Chippen i Skånela."

Vi hälsar därmed Patrik välkommen till Skånela IF Handboll!

Skribent: Damer A
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info