Hoppa till sidans innehåll

Ohlssons AB ny sponsor för Skånela

05 SEP 2020 11:54
Vi säger välkommen till vår nya sponsor Ohlssons AB!

  • Uppdaterad: 05 SEP 2020 11:54

 Den 19 oktober tar Ohlssons AB över insamlingen av hushållsavfall i kommunerna Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro och Knivsta. Förutom tjänster inom recycling och återvinning erbjuder företaget spol- och sugtjänster för såväl företag och kommuner som privatpersoner och BRF:er. Bolaget utför bland annat slamsugning, avloppsspolning, tömning av fett- och oljeavskiljare samt sanering.

”Snart kör vi igång insamlingen av hushållsavfall i bland annat Sigtuna, och vi ser fram emot att ta ett större ansvar i kommunen. Därför är vi extra glada över möjligheten att sponsra Skånela IF och ser fram emot ett bra år med både nätverk och matcher!” säger Mikael Blomqvist, regionchef Mitt, Ohlssons AB. 

 Ohlssons grundades 1998 i Landskrona, Skåne, och har idag närmare 600 anställda runtom i Sverige. Med ledorden ”jäklar anamma” och ”ödmjukhet” har företaget växt från ett litet familjeföretag till en stark och lönsam koncern med snart 1 miljard i omsättning. 

”Vårt Stockholmskontor ligger i Märsta, så det blir nära för oss att ta oss till Skånela IF:s matcher och nätverksträffar. Klubbnamnet är ju dessutom väldigt passande för oss som är ett skåneföretag som etablerar sig i Stockholmsområdet!” säger Mikael Blomqvist. 

Läs gärna mer på www.ohlssons.se  för mer information om hur Ohlssons kan hjälpa dig!

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info