Hoppa till sidans innehåll

Oscar Frank förlänger med Skånela IF

14 APR 2021 10:00
Vi kan idag meddela att nästa pusselbit i lagbygget inför den kommande säsongen är på plats. Oscar Frank och Skånela IF är överens om en förlängning och det är vi mycket glada för.
  • Skapad: 14 APR 2021 10:00

Det irrationelle och snabbe niometers spelaren Oscar Frank har varit hos oss i några år nu. Efter en kort utlåning till Uppsala förra säsongen kom han tillbaka och han visade direkt sin potential och rutin i dessa sammanhang. Med en till stora delar nykomponerad niometers uppställning får Frank stå för en del av kontinuiteten. Han är en riktig vinnarskalle som alltid ser möjligheterna när det ska avgöras. 

 

Jimmy Karlssons tankar

” Att Frank stannar är viktigt för oss och han står för många bra saker. Han är mentalt stark, tror på sig själv och är en individ som aldrig backar. Han gör sin fjärde säsong i Skånelas herrar och är inkörd i spelet offensivt. Han har sin spets i sina snabba fötter och halvdistansspelet där han är användbar på alla positioner på niometer. Han har också insett vikten av det taktiska detaljerna i anfallsspelet. Kan han utveckla detta ytterligare kan han klättra flera nivåer”

 

Lycka till Oscar. 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info