Hoppa till sidans innehåll

Platsansvarig till Heat Express Arlandastad!

23 JUN 2022 08:50
Vår  Sponsor Restaurang Heat söker Restaurangchef
  • Skapad: 23 JUN 2022 08:50

Platsansvarig till Heat Express Arlandastad!

Heat Arlandastad

Restaurangchef

Kommun: Sigtuna

Kvalifikationer

Om jobbet

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion.

Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.

Heat Express är vår första restaurang med vårt nya expresskoncept med take away och affärslunch. Vi öppnar i augusti och beroende på när du kan tillträda tjänsten så sker din utbildning i Heatkonceptet på någon av våra befintliga restauranger.

Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder alla tillsvidareanställda friskvårdsbidrag om 1500 kr/år samt rabatterade besök hos naprapat och rabatter på vårt sortiment.

Om tjänsten: Att vara ansvarig hos oss på Heat innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du ansvarar för att konceptet och Heats övriga rutiner och regler följs. Du kommer också att vara ansiktet utåt mot våra gäster och uppdragsgivare på Heat Express Arlandastad. Din närmsta chef finns på vår befintliga restaurang i Arlandastad och ni kommer ha daglig kontakt och samarbete.

Om dig: Du har tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Gärna i från någon ansvarstjänst som t.ex. arbetsledare/skiftledare/motsvarande. Som person är du social, positiv, ansvarsfull och vet hur man bygger starka team. Då denna tjänst kan komma att behöva leverera catering i bil så krävs B-körkort.

Om anställningen

Skribent: Ewa Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info