Hoppa till sidans innehåll

“Robban Z” går vidare i sin karriär

24 APR 2020 10:00
Robert Zetterquist har under många år varit en stor del av Skånela IF:s verksamhet både på och vid sidan av den ”gula linjen”. Nu är det dock dags att gå skilda vägar och Skånela IF önskar Robert all lycka med de nya utmaningar som han väljer.
  • Skapad: 24 APR 2020 10:00

Robert har meddelat föreningen att han valt att tacka JA till ett erbjudande att jobba som tränare och med en marknadsroll för Strands IF, Hudiksvall. Bakgrunden är inte endast av sportslig eller arbetsmässig karaktär utan även social. Robert har släkt i området kring och i Hudiksvall och känner att det är dags att komma släkten närmare. Ett beslut som Skånela IF till fullo stöttar även fast vi mister en god medarbetare.

Robert kommer arbeta fram till och med den sista juli 2020 för Skånela IF och är dedikerad att under sin sista tid som anställd göra 110% för att säkra en stabil grund för framtida ersättare och föreningens bästa. Samtidigt kommer Robert och Skånela fortsätta hålla kontakten med varandra då vi ser den tid som varit väldigt mycket mer än bara rent professionell. Robert är och har länge varit en viktig del av Skånela IF, åter önskar vi Dig ”Robban” ett stort lycka till!

Med detta sagt söker föreningen nu en ny medarbetare i Roberts ställe. Föreningen har startat processen och en annons kommer inom kort att läggas ut, under tiden uppmuntrar vi dock spontanansökningar. Då Skånela IF är en jämställd förening ser vi gärna ansökningar från både kvinnor och män. Spontanansökningar skickas till This is a mailto link.

Skånela IF:s styrelse,

Genom Per Romild

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info