Hoppa till sidans innehåll

Seger för damerna mot HK Aranäs!

30 NOV 2021 10:39
Damerna stod för en fin insats under söndagen och åkte hem med båda poängen från den tuffa bortamatchen mot HK Aranäs.
  • Skapad: 30 NOV 2021 10:39

Med en väldigt fin förstahalvlek och ledning med 10-19 lades grunden till segern. Vi fick en pratastund med Hedda Forsén efter matchen som fick ge sin syn på matchen.

Hej Hedda!

 

2poäng borta mot Aranäs. Hur är känslan efter matchen?

 

”Känslan är svinskön efter 2 poäng mot Aranäs, en riktigt bra insats av hela laget och vi krigade till sista minuten!”

 

Just det här krigandet är något som symboliskt har speglat lagets prestationer över säsongen. Utveckla gärna lite vad det är och hur den mentaliteten har växt fram?

”Hmm, jag tänker att mentaliteten är väldigt viktig i ett lag och att man inte bara kan ställa in skorna på plan och tro att det ska vara klart. Jag tycker att vår mentalitet har växt fram genom att kriga oss igenom match för match och ta lärdom från både matcher vi vunnit men även förlorat. Mot Aranäs hade vi en kämparanda och var beslutsamma med att 2 poäng skulle hem och det lyckades vi ju med.”Hur känner du att din egen start på tävlingssäsongen har utvecklats?

”Ja för bara någon månad sen klappade jag ju igen fingret i bildörren och blev borta en månad haha, sen är ju konkurrensen hård.  Jag har knappt spelat något för Anna har varit väldigt bra men nu när jag fick chansen kändes det väldigt roligt och jag gjorde mitt bästa för att förvalta den väl! Jag tycker att jag har utvecklats och hoppas verkligen att få kunna visa det framöver.”Tillbaka till matchen, hur upplevdes den från kortsidan?

 

”Från målet kände jag att försvaret var tryggt och stabilt, vi satte nivån redan första anfallet och visade att det inte skulle bli en lätt match. Stämningen var go och de var riktigt fint att se och ta del av glädjen som visades på plan!”Efter en riktigt stark träningsvecka toppade du din insats och såg till att laget kom hem med 2poäng till Märsta. Firat?

”Haha glömde segerbiran hemma så de fick firas med en kebabrulle och godis på bussen hem.”

 

 

Vi tackar Hedda och skickar ett stort grattis till övriga tjejer!

Skribent: Fredrik Söderberg Wernheim
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info