Hoppa till sidans innehåll

Seger mot starka Amo på bortaplan

30 JAN 2022 22:05
Herrarna åkte på söndag morgon till småländska skogarna för match mot Amo HK. Det blev en jämn match som avgjordes i slutet där Skånela stod som vinnare och får åka hem med två sköna poäng. Läs vad Isak Nielsen har att säga om matchen.
  • Skapad: 30 JAN 2022 22:05

Stort grattis till segern med 30 - 32 och två viktiga poäng. Vad har du att säga om matchen i sin helhet?

Matchen blev ungefär som vi hade väntat oss tycker jag. Det var jämt och det var kamp i 60 minuter. Vi står bra bakåt plus att Lucau är grym och tvingar dom ganska tidigt att ta till sitt 7 - 6 spel. I anfallsspelet tycker jag vi är direkta och påhittiga hela matchen igenom

Amo på bortaplan som kanske är den svåraste matchen på hela säsongen. Vad ser du är det som avgör matchen och att ni lyckas vinna till slut?

Jo det är en väldigt tuff match men jag tycker att vi som lag hanterar den perfekt. Vi jobbar tillsammans och alla 18 Skånelaiter i Alstermo gör allt man kan för att vi ska åka hem med två poäng och det är det som krävs. Sen vill jag ge stort beröm till vår inlånade Arvid Johansson som kommer in och presterar riktigt bra när Anton Nilsson får sitt röda kort

Ni har varit väldigt bra i två matcher nu, finns det något som du är extra nöjd med och kan ta med till nästkommande matcher?

Det vi främst ska ta med oss är vårt anfallsspel dom här två matcherna. Det känns som att det har blivit en riktig islossning där. Tidigare har vi haft det lite tufft framåt men nu känns det som att polletten har ramlat ner.

Match igen redan på onsdag då Anderstorp kommer på besök. Vad är dina tankar om den matchen?

Jo men det blir jättekul med match igen så snart. Att spela match är ju det roligaste som finns så det är härligt att det är dags igen redan på onsdag. Anderstorp är ett lurigt gäng som spelar med mycket energi och vilja så det kommer att bli tufft. Dom har fått många inställda matcher nu på grund av Corona så dom kommer troligtvis komma till Märsta fyllda av vilja och adrenalin. Det gäller att matcha den och förhoppningsvis får vi god hjälp av vår kära publik i Vikingahallen på onsdag.

Que sera sera

 

Skribent: Skånela Herr
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info