Hoppa till sidans innehåll

Seriefinal på lördag mot Amo HK

11 NOV 2021 09:00
Säsongens hittills kanske hetaste match i herrallsvenskan väntar på lördag för våra herrar. Serieledaren Amo HK kommer på besök till Vikingahallen för att möta Skånela som för närvarande ligger på en andra plats.
  • Skapad: 11 NOV 2021 09:00

Vi tog pulsen på Linus Wärnmark inför den heta drabbningen på lördag. Läs nedan vad Linus tankar är om matchen.

Hur har träningsveckan varit?

Tycker vi har startat veckan fint med bra inställning vilket inte är så konstigt med tanke på vad som stundar nu till helgen. Det är inte direkt svårt att komma på plats på träningarna inför en seriefinal.

Känns det extra taggat i gruppen inför seriefinalen på lördag?

Absolut, det känns som att vi vet vilken uppgift vi ställs inför och alla vet vad som krävs för att komma upp i nivå. Det gäller att vi börjar med jobbet redan nu med allt vad det gäller, träningar, videogenomgångar och alla andra olika förberedelser.

Vad har du att säga om laget Amo?

Det är ju bara att se till tabellen så förstår man att de har ett väldigt starkt lag med flera bra spelare på varje position. Dock är de långt ifrån kompletta och de gäller för oss att hitta deras svagheter, då har vi mer än goda chanser att plocka båda pinnarna på lördag.

Amo har startat säsongen riktigt bra och leder serien, vilket tyder på att det är ett riktigt bra lag. Är det några spelare att ha ett extra öga på för er?

Det är så klart att de har en del spelare som sticker ut men jag tycker inte vi ska behöva fokusera på någon speciell. Håller vi vår spelidé samtidigt som vi har koll på deras bättre spelare så är mycket vunnet.

Vad tror du kommer bli viktigast för att ni ska kunna gå vinnande ur denna fight?

Ett jävla krig, moral och klokskap är tre ståndpunkter vi ska hålla oss till som lag. Sen ser jag så klart framför mig ett fullsatt kokande Vikingahallen som brinner i 60 minuter, det blir nog det allra viktigaste.
Jag och resten av laget vill självklart se alla till Borgen på lördag!!!

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info