Hoppa till sidans innehåll

Sigtunahem och Skånela fortsätter samarbete

13 JUN 2020 17:24
Det är med stor glädje som vi kan meddela att samarbetet mellan Skånela IF Handboll och bostadsbolaget Sigtunahem fortsätter. Båda partner har haft ett historiskt och långvarigt samarbete i många många år.
  • Skapad: 13 JUN 2020 17:24

- Det är så klart väldigt roligt och viktigt att vi tillsammans för vidare samarbetet. Det är två stora och viktiga aktörer inom Sigtuna Kommun, säger Skånelas marknadschef Robert Zetterquist och fortsätter.

- Det händer så mycket på bostadssidan i Sigtuna Kommun  och vi får hela tiden uppleva bostadsförändringar och platser inom Sigtuna kommun som påverkar oss alla. Sigtunahem för taktpinnen framåt och har flera stora projekt inom räckhåll. Det som ligger mycket nära till hands är hela projektet kring Sätuna torg med omnejd, som vi alla tycker ska bli väldigt intressant att följa. Vi är många som har väntat på den förändring som kommer att ske kring hela Sätuna området, säger Skånelas marknadsansvarig.

För Sigtunahem är det viktigt med goda relationer, enligt företagets kommunikatör, Göran Pettersson.

– Vi tycker att det är jätteroligt – och viktigt – att samarbeta med lokala idrottsföreningar som Skånela. Vi är stolta över att kunna bidra med vår lilla del till Skånelas lagbyggen och har sedan många år tillbaka ett mycket fint partnerskap med föreningen.

– Särskilt roligt är det att samarbeta med en förening vars verksamhet ger så många unga en hälsosam och meningsfull fritid, säger Göran Pettersson.

Skånela IF Handboll

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info