Hoppa till sidans innehåll

Simon Lindberg förlänger med Skånela IF

09 DEC 2021 14:30
Skånela IF kan idag med stor glädje meddela att man kommit överens med Simon Lindberg om att förlänga hans kontrakt med ytterligare två år.
  • Skapad: 09 DEC 2021 14:30

”Vi är mycket glada att vi, efter en del diskussioner, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge, framför allt i vårt anfallsspel. Han är en av våra viktigaste spelare i den fortsatta jakten på en topplacering i Allsvenskan och en framtida plats i Handbollsligan säger Peder Nielsen” 

Att redan nu förlänga med en av våra viktigaste spelare och en av våra egna produkter är självklart mycket bra och roligt. Simon har ett stort Skånelahjärta och hans betydelse för främst lagets anfallsspel är mycket tydligt. Vi har stora förhoppningar att Simon ska fortsätta att ta kliv i sin handbollsutveckling hos oss. De defensiva egenskaperna har blivit bättre men kan fortsätta att utvecklas, detsamma gäller fysiken. Han har nu gått skadefri en längre period efter den bortkastade förra säsongen vilket är mycket kul. Med Simons förlängning sänder vi signaler att vi fortsätt vill vara med och slåss om en plats i Handbollsligan framöver. 

Simons tankar om förlängningen.
”Jag trivs väldigt bra i klubben och med allt runt omkring handbollen så det är otroligt roligt och inspirerande att få skriva på för två nya år i Skånela. Jag tror Skånela har något bra på gång och det ska bli väldigt roligt att vara en del av det kommande säsonger. 
Ses i Borgen!”

Jimmys Karlsson om förlängningen. 

” Simon betyder mycket för oss, så självklart är jag nöjd med att han spelar i Skånela IF de kommande åren också. Han har en stor roll och kommer fortsatt att ha det och på så sätt också kunna bredda och spetsa sitt spel. Vi vet hans högstanivå i den offensiva delen men har förhoppningar att han ska kunna utveckla den defensiva delen också. Vi vill bli ännu bättre och ha en starkare trupp kommande säsong och där är Simon en central spelare och viktig pusselbit”

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info