Hoppa till sidans innehåll

Simon Lindberg skriver nytt kontrakt med Skånela IF.

26 MAR 2020 10:00
Skånela IF och Simon Lindberg har kommit överens om en fortsättning på samarbetet och har i dagarna skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.
  • Skapad: 26 MAR 2020 10:00

Simon har denna säsong varit en av allsvenskans absolut bästa offensiva spelare och Simon är en viktig kugge i vårt framtida lagbygge. Han har fått och tagit stort ansvar i framförallt vårt anfallsspel och gjort det på ett strålande sätt. Simon är en egen produkt som vi tror mycket på och vi tror också att Simon kan ta nya kliv hos oss och framförallt utveckla sin fysik och sitt försvarsspel för att bli en ännu bättre handbollsspelare. 

”Vi är mycket glada att vi, efter en del diskussioner, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit, framförallt i vårt anfallsspel. Han är en av våra viktigaste spelare i den fortsatta jakten på en topplacering i Allsvenskan men också jakten på en framtida plats i Handbollsligan säger Peder Nielsen” 

Simons kommentar till det nya kontraktet

” Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong och jag tror att vi kommer att ha en bredare och tyngre trupp och att vi får till ett bra lag som definitivt kan vara med och utmana om topplaceringarna i Allsvenskan och målet måste vara att vi ska ta oss uppåt i seriesystemet.”

Jimmy Karlssons kommentar

” Att Simon väljer att stanna i sin moderklubb blir jag självklart mycket glad för. Att han väljer att vara kvar trots en drös med andra anbud sänder också signaler att vi har en bra verksamhet som är stimulerande att utvecklas i. I och med att Simon blir kvar hos oss kan vi fortsätta bygga långsiktigt mot förhoppningsvis högre höjder”

Lycka till Simon! 

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info