Hoppa till sidans innehåll

Skånela IF anställer barn- och ungdomssamordnare

06 JUN 2022 20:30
Skånela IF kan idag stolt meddela att man anställer Jimmy Karlsson som barn- och ungdomssamordnare. En viktig roll för att utveckla och förbättra hjärtat av verksamheten, våra barn och ungdomar.
  • Skapad: 06 JUN 2022 20:30

Från den 1 juni klev Jimmy Karlsson in i en större roll i föreningen. Anställningen är på 25 % och syftet är att arbeta med rekrytering och utbildning av spelare och ledare i våra yngsta lag. Att jobba med struktur och organisation vid lagbildning och kvalitetssäkra det som görs på våra träningar. Även kontakten med skola, andra föreningar och företag är en viktig uppgift

Peter Stackeryd ordförande:

Vi gör en unik och viktig satsning för att få fler barn att börja idrotta i vår kommun. Vi gör mycket bra i Skånela IF men med denna roll spänner vi bågen ytterligare. Vi hoppas att det ska leda till en mer välorganiserad ungdomsverksamhet och att vi kan locka fler barn att pröva på handboll. Jimmy är den perfekta ambassadören för detta projekt, ett större Skånela hjärta finns inte.

Jimmy Karlsson:
Detta uppdrag ska bli väldigt spännande och roligt. Min förhoppning är att jag ska kunna hjälpa våra duktiga ledare och tränare i deras redan fina arbete. Att förbättra strukturen och den röda tråden från boll och lek till handbollsskolan och sedan upp till när det ska bildas lag. En målbild är att varje unge som kommer till Skånela IF ska längta till handbollsträningarna varje dag i veckan. Jag drömmer också att vi genom handbollen och Skånela IF förstärker vårt samhällsansvar där alla barn oavsett vart man bor i Sigtuna kommun får pröva på vår fina sport. Att de genom handbollen finner glädje, gemenskap och där vi kanske kan vara en brygga mellan olika samhällsklasser.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info