Hoppa till sidans innehåll

Skånela IF inleder samarbete med RedLocker AB

04 APR 2022 12:52
Skånela IF inleder samarbete med RedLocker AB och erbjuder gratis mensskydd till samtliga kvinnliga utövare i sin verksamhet.
  • Skapad: 04 APR 2022 12:52

Samarbetet inleds med omedelbar verkan och detta kommer inte minst synas genom uppsättande av två automater i Vikingahallen där gratis mensskydd erbjuds såväl spelare som besökare.

”Skånelas styrelse ser samarbetet med RedLocker som en självklarhet för att skapa en trygg idrottsmiljö och vill jobba starkt för att mens och mensskydd inte ska vara något som är tabubelagt. Vi är en förening för alla, stor som liten, bredd som elit och då vill vi också skapa sådana förutsättningar som gör att alla känner sig sedda, viktiga och en del av Skånela-familjen. Med detta initiativ hoppas vi vidare att vi kan vara med att påverka för en förändring i det större perspektivet. Jag vill även passa på att tacka Liza Eriksson på RedLocker för en fantastisk dialog och även våra sponsorer Turako, Fastpartner, Optimera och Ohlssons, som vill vara med och stötta detta initiativ lika självklart som Skånela och RedLocker”, säger Per Romild, Vice Ordförande Skånela IF.

”Att Skånela IF har tagit initiativ att införskaffa fria mensskydd genom RedLocker till handbollsklubben är ett både viktigt och stort steg mot att skapa en trygg idrottsmiljö. Jag tycker också att det tyder på närheten som finns mellan spelare och tränare, att man ser och förstår ett sedan länge tabubelagt behov. Det är fint att vi tillsammans kan skapa den förändring som förmodligen alla önskar sina barn- och barnbarn i framtiden och det börjar med vårt agerande i nutid” säger Liza Eriksson, medgrundare och försäljningschef på RedLocker.

RedLocker AB grundades år 2018 och är idag Nordens ledande leverantör av automater för fria mensskydd till arbetsplatser, skolor och idrottsplatser. Genom nytänkande och unika innovationer levererar företaget långsiktiga lösningar för att göra samhället bättre för människor med mens. Produkterna finns för att skapa jämställda verksamhetsmiljöer med förutsättningar för att alla ska klara av sin vardag, oavsett dag i månaden.

Skånela IF grundades 1949 utanför det lilla samhället Rosersberg, Sigtuna kommun. Med åren har föreningen flyttat till Märsta och bedriver idag handbollsverksamhet både på dam- och herrsidan. Samtidigt som seniorverksamheten idag återfinns på Allsvensk nivå stoltserar föreningen med en av kommunens finaste ungdomsverksamheter som genom åren producerat ett stort antal spelare och ledare på den absoluta elitnivån såväl nationellt som internationellt. Föreningen bedriver sin verksamhet i Vikingahallen, Märsta.

För vidare info: 

Skånela IF                                                 RedLocker
Per Romild                                                 Liza Eriksson
Vice Ordf.                                                   Försäljningschef
073-305 08 97                                            070-272 23 01
This is a mailto link                                         This is a mailto link

image6oq1.png

                                          

 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info