Hoppa till sidans innehåll

Skånela i samarbete med Veterankraft

30 MAJ 2020 14:24
Varje dag sedan snart 10 år tillbaka hjälper våra veteraner hundratals privatpersoner och företag med alla typer av tjänster. Genom vår bank av nästan 13 000 veteraner klarar vi av att lösa nästan alla förfrågningar vi får från våra kunder.
  • Skapad: 30 MAJ 2020 14:24

Det gör också att vi är ganska säkra på att vi är det största företaget i området med mest erfarenhet om att erbjuda tjänster till privatpersoner och företag genom pålitliga och kunniga veteraner.

Vårt kontor i Märsta hjälper dig i Arlanda Sigtuna, Upplands Väsby, Bålsta och Upplands-Bro.

Vi hjälper dig som privatperson med det mesta i trädgården och i hemmet. Det kan röra sig om beskärning av träd och buskar, gräsklippning, lövkrattning, enklare och mer avancerade hantverkstjänster, barnpassning, städning, läxhjälp och snöskottning. Till sidan för privatkunder

Till företag och bostadsrättsföreningar erbjuder vi ett av marknadens mest effektiva bemanningslösningar där du som kund själv väljer omfattningen på uppdraget. Betalning sker per timme utan krav på kontraktstid. Det våra företag uppskattar mest är att det är samma veteraner som kommer varje gång samt att den livslånga erfarenheten gör att startsträckan är minimal. Till sidan för företagskunder

Det snabbaste sättet att få hjälp eller svar på en förfrågan är att skicka in en intresseanmälan till oss. Vi gör därefter allt för att kontakta dig så fort som möjligt efter det.
- Ett mycket spännande samarbete och vi har redan kommit i gång med samverkan mellan oss, säger Skånelas marknadsansvarig Robert Zetterquist.


Skånela IF Handboll

 

Skribent: Sandra Åström
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info