Hoppa till sidans innehåll

Storseger för herrarna mot Kärra

18 NOV 2020 13:15
  • Uppdaterad: 18 NOV 2020 13:15

Efter en trevlig bussresa ner till Sveriges framsida och Kärra kom vi fram spelsugna efter att inte ha spelat match på två veckor. Anspänningen fanns där, och stämningen var att vi skulle göra vår bästa match hittills i år. I omklädningsrummet snackades det om att visa känslor och brinna för varandra, vilket vi lyckades ta med oss ut till inledningen av matchen.

Det märktes direkt vilket lag som var mest sugna på att vinna matchen. Försvarsspelet stämde äntligen, och vi kände att vi fick koll direkt på Kärras anfallsspel. Vi kunde kontra in mål båda i 1a och 2a fas, och vi forcerade fram till ledning med 9 - 1! Bänken stod upp vid varje räddning, stopp i försvaret och mål. Det var riktigt kul med handboll! Efter knappt en kvart jämnade matchen ut sig och Kärra hittade nätet, men det var aldrig så att vi kände att det läckte igenom någonstans.

Vi höll avståndet till sju mål i paus, och släppte aldrig Kärra nära i andra halvlek. Med kvarten kvar ledde vi med 12 mål och matchen var avgjord. Några yngre spelare fick chansen i slutet och spelade riktigt bra medan de höll Kärra på behagligt avstånd. Kul att se dessa spelare ta mer ansvar och se att alla har en viktig roll i laget, det gillas!

Skönt att vi kunde avgöra matchen i ett tidigt skede, att försvarsspelet fick en riktig träff och att få lite bättre målskillnad. Plusbetyg till hela laget, men där Mackan i målet var outstanding!

Slutresultat: Kärra HF - Skånela IF 22-33 (10-17)

Erik Östling

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

  

 

 

 

 

  

 

 

svenska spel

 

 

 

SVENSKHANDBOLL

 

 

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info