Hoppa till sidans innehåll
Foto: BINGOFOTO.se MAGNUS GRANHAGEN

Storvinst för herrarna under lördagen

07 NOV 2021 10:09
Tuff bortamatch väntade herrarna mot Vinslöv. Matchen var jämn i tio minuter sen sprang Skånela ifrån och ledde med hela 19 - 8 i halvtid. Slutresultat skrevs till 33 - 23. Läs vad Kevin Isberg har att säga om matchen.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2021 10:09

Stort grattis till två riktigt viktiga poäng. Ni leder alltså med hela 19 - 8 i halvtid. Vad gjorde ni som var så bra i första halvlek?

Det vi gör är att vi följer matchplanen till punkt och pricka. Vi pratade om att hålla tät ihop och jobba stenhårt på deras stora rörelser bakåt. Som sifforna visar så var mottot framåt att SPRINGA, SPRINGA, SPRINGA.

Vad har du att säga om din egen insats idag?
Sticker ut näsan och säger att jag får godkänt, Fick mycket att jobba med och lyckades sätta dit mina lägen, det blir så mycket lättare att prestera när alla i laget brinner och gör jobbet vi kommit överens om.

Vad tar ni med er från den här matchen?

Vårt fantastiska samarbete bakåt, kylan framåt, trycket i första och andra fas.
Men framför allt elden i blicken på alla, den behöver vi ta med oss och visa upp i Vikingahallen på lördag så alla där hemma får se detta på hemmaplan.

Du har nu varit i laget i några veckor. Hur tycker du stämningen i laget är? Är det bra gäng du kommit in till?

Jag har kommit till en grupp som är helt fantastisk, man mår verkligen bra av att tillhöra detta gäng. Sen om gänget mår bra av mina skämt och snackiga bussresor, det är en annan fråga.
Stämningen är bra, vi har ju blandat och gett senaste omgångarna, men trots det tycker jag vi håller humöret uppe och visar varandra att vi vill framåt. Vi vill ju spela handboll som vi gör idag och i de andra halvlekarna mot OV och Kungälv.

Väldigt lång bussresa ner till Skåne. Hur laddar du upp inför en sån match med lång bussresa?

Jag brukar ladda upp med att visa och skryta om min fantastiska mobilhållare för alla i laget, trots att dom alla redan har sett den.
Sen väntar jag otåligt på första stoppet där det alltid väntar en tunnbrödsrulle, med extra räksallad och OM resan är lång som idag blir det två grillade i rullen.
Efter det blir det en tupplur och låta rullen sjunka ner.
Sen blir det väckning för lunch och där har matvalet varit 100% hittills.

Väl framme i hallen blir det en långdusch och lite ministraffar för att komma på plats.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info