Hoppa till sidans innehåll

Tränare Jimmy Karlssons tankar inför lördagens match mot Torslanda HK

29 OKT 2021 08:57
Vi välkomnar Torslanda till lördagens match. Det är herrallsvenskans sjunde omgång och det är nya viktiga poäng som står på spel för bägge lagen.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2021 08:57

Torslanda har inlett årets allsvenska lite upp och ner. Man har lyckats få ihop två segrar mot Lindesberg och Anderstorp. Laget har däremot gjort många fina prestationer och varit nära mot exempelvis Kungälv och Vinslöv. Bottennappet kom väl senast mot Amo där det blev stora siffror mellan lagen. Torslanda står annars för mycket energi och kämpaglöd. Men det finns också fin kompetens och rutin i truppen på många håll och kanter, främst på niometer.

För vår egen del kommer vi från två positiva prestationer mot Helsingborg och Kungälv. Vi känner att vi har en riktigt hög nivå i våra bra stunder och dom ska vi försöka få fram så ofta som möjligt men vi behöver också vara ödmjuka inför våra djupa dalar i matcherna. Träningsveckan har sett oförskämt bra ut med många gubbar som är med och bidrar och med en hög motivation just nu vilket är kul. Vi hoppas vi kan bjuda på en fin underhållning och förhoppningsvis ska vi kunna kriga till oss två nya poäng.

 Hjälp oss nu att fylla Vikingahallen så vi tillsammans kan skapa en trevlig lördagseftermiddag.

 Väl mött!

 Coach Karlsson

Biljett till matchen köper du på nätet och via nedanstående länk:

https://skanela.propublik.se/biljetterherr

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info