Hoppa till sidans innehåll

Tre talangfulla spelare flyttas upp!

05 APR 2021 14:20
Som i ett led i den ungdomsverksamhet som bedrivs i Skånela IF är målsättningen att årligen kunna flytta upp unga spelare från vår egna verksamhet till A-lagstruppen.
  • Skapad: 05 APR 2021 14:20

I år har vi glädjen att presentera tre nya talanger som flyttas upp i A-truppen till kommande säsong. Denna gång handlar det om vänster sexan Svea Tenggren, linjespelaren Nelly Åhman och niometerspelaren Vilma Wiberg som nu får chansen att ta nästa kliv i sina handbollskarriärer.

Nedan kommenterar tränare Fredrik Söderberg Wernheim spelarna:

Svea Tenggren

"En spelare som under sin tid i klubben utvecklats mycket och är lite av en bolltrollare. Fin teknik och har under året spelat tvåa i försvar i vårat utveckligslag vilket vi ofta brukar använda våra vänstersexor till"

Nelly Åhman

"Spännande spelare som har rätt storlek för att både anfallsmässigt störa motståndarförsvaret men även för att kunna spela centralt i försvar. Har under hösten och våren tränat kontinuerligt med oss och har tagit stora kliv på den korta tiden och är övertygad om att det kommer fortsätta."

Vilma Wiberg

"En niometerspelare som kan användas på fler positioner. Har även hon tränat kontinuerligt med oss under säsongen och har bevisat att hon håller hög klass. Har ett väldigt bra spelsinne och kännsla med bollen men också ett bra skott."

Vi hälsar Svea, Nelly och Vilma välkomna till Skånela Dam och önskar er lycka till i er fortsatta utveckling! 

Skribent: Fredrik Söderberg Wernheim
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info