Hoppa till sidans innehåll

Tung förlust mot OV men ny match igen på onsdag

01 MAR 2022 09:20
Skånela herrar hade en tung eftermiddag i Helsingborg och fick, efter en match som avgjordes de sista åtta - nio minuterna, återvända hem till Märsta med en 27 - 19 förlust i bagaget.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2022 09:20

Skånela som kom till spel utan Simon Lindberg hängde, trots uddlöst anfallsspel mot ett bra OV försvar, med i målprotokollet länge tack vare ett bra försvarsspel och en Lucau på riktigt bra spelhumör i målet. Det blev under den första halvleken en målsnål tillställning där Skånela tog ledningen med 1-0 först efter fem minuter efter bra målvaktsspel i båda lagen. Lagen följdes åt och efter 30 minuters spel var ställningen ovanligt snåla 9-8 till hemmalaget!!

I inledningen av den andra halvleken följdes lagen åt men OV gick, efter bland annat en utvisning i Skånela, fram till ledning med fyra bollar efter tio minuter. Skånela vägrade dock att ge upp utan fortsatte med ett bra försvarsspel att ställa till problem för OVs anfall och med 8,5 minut kvar var ställningen 21-19 till hemmalaget. Efter detta gör OV tre snabba mål och tyvärr rasar bortalagets spel i hop fullständigt och med ett misslyckat 7-6 spel och allt för ärliga och dåliga avslut från Skånela sida kunde OV göra flera enkla mål i tom kasse och vinna den sista delen av matchen med hela 6-0.

Skånela får slicka såren från den bortamatchen och ladda om för redan på onsdag spelas nästa match då Vinslövs HK kommer på besök till Vikingahallen för att spela den tidigare, p.g.g. Covid-19, uppskjutna matchen. För Skånelas del är detta en mycket viktig match som skall vinnas för att hålla avståndet ner till lagen under kvalstrecket.

Kom till Vikingahallen och fira "lill lördag" med Skånelas herrar och ge dem det stöd som de förtjänar i kampen om de fyra topp platserna i herrallsvenskan. 

Köp din biljett via länken:

https://skanela.propublik.se/biljetterherr

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info