Hoppa till sidans innehåll

Tungt poängtapp efter oavgjort mot Tyresö

29 NOV 2021 08:35
Det blev en jämn historia i Vikingahallen när Tyresö gästade våra herrar. Slutresultatet skrevs till 32 – 32 efter Tyresös kvittering tre sekunder före slutet. Läs vad Isak Svarén har att säga om matchen.
  • Skapad: 29 NOV 2021 08:35

Vad är dina tankar om matchen i sin helhet?

Såklart otroligt surt att vi inte får med oss två poäng. Känns som att vi styr och har kontroll på matchen och det är flera gånger vi har chans att avgöra den tidigare men vi lyckas inte knyta ihop säcken tyvärr.

Vad är det som gör att ni inte lyckades ta båda poängen?

Det är väl en blandning av lite olika grejer. Hela andra halvlek blir vi lite för låga bakåt och då är Tyresö skickliga i sitt 7 - 6 spel som gör att vi släpper in för många mål i andra halvlek. Sen är det en del gånger vi har chans att dra ifrån med några bollar men vi är inte tillräckligt kliniska där tyvärr.

Finns det något som du tänker på ni kunde göra annorlunda?

Svårt att säga vi får analysera matchen ihop och kolla på det taktiska. Tyresö är ett bra lag men det kändes som sagt som en match vi borde vunnit så det finns säkert en del grejer vi kan analysera och kolla på varför det blev som det blev.

Vad finns det för er att ta med er till näst kommande matcher?

Jag tycker ändå det finns mycket att ta med oss. Vi har lite för långa svackor i denna match men vi har också långa perioder där vi gör det bra både bakåt och framåt som vi kan ta med oss till nästa helg mot Karlskrona.

 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info