Hoppa till sidans innehåll

Vaccinationsbevis på Skånela IF´s matcher

30 NOV 2021 15:34
Regeringen har utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer infört nya föreskrifter vid offentliga tillställningar med fler än 100 personer i publiken vilket gäller från den 1 december.
  • Skapad: 30 NOV 2021 15:34

Skånela IF har beslutat att giltigt vaccinationsbevis kommer att krävas av åskådarna fr.o.m. detta datum, detta för att så många som möjligt ska kunna se våra matcher på plats.

Under den kommande helgens USM arrangemang 4 - 5/12 i Vikingahallen kommer giltigt vaccinationsbevis samt legitimation att krävas av åskådare från 18 år och för att vi skall kunna säkerställa ålder så kommer de som fyllt 16 år att behöva visa legitimation. Ledare i deltagande USM lag som inte kan visa giltigt vaccinationsbevis och legitimation kommer inte att få uppehålla sig på läktaren under andra lags matcher.

 
Enligt regeringens beslut ska arrangören kontrollera och verifiera vaccinationsbevisets äkthet samt kräva legitimation. Kontroll av vaccinationsbevis och legitimation kommer att ske i samband med biljettkontroll i entrén till Vikingahallen vid seniormatcher samt vid USM vid entrén när åskådare kommer till hallen.

Vid övriga matcher i hallen där det kan finnas en möjlighet att antalet åskådare uppgår till fler än 100 personer kommer kontroll av vaccinationsbevis och legitimation att ske vid entrén via det lag som har hallansvar.

Samtliga åskådare från 18 år ska kunna visa upp vaccinationsbevis, digitalt eller utskrivet, samt legitimation. För att vi skall kunna säkerställa ålder, så kommer de som fyllt 16 år att behöva visa legitimation.


Personer under 18 år samt personer med intyg som av medicinska skäl inte kan vaccineras mot covid-19 är undantagna kravet på vaccinationspass.

Personer som inte kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis samt legitimation kommer inte att få tillträde till Vikingahallen som åskådare till våra matcher.

 

 

Skribent: Ewa Engström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info