Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Jonna Libom

01 OKT 2021 09:32
Inför morgondagens premiär kan damerna nu presentera ytterligare ett nyförvärv. Denna gång hälsar vi den 21-åriga niometerspelaren Jonna Libom välkommen till Skånela IF!
  • Uppdaterad: 01 OKT 2021 09:32

Jonna kommer närmast från spela i IFK Örebro men har sin handbollsbakgrund i RP Linköping. Nu går alltså flyttlasset och spel i Skånela. Vi fick en liten pratstund med Jonna för att lära känna henne bättre inför morgondagens seriepremiär mot Tyresö Handboll.

 

 

Först och främst, välkommen till Skånela IF!

”Tack så mycket!”

 

Du har tränat med laget under en tid nu, vad är ditt intryck av laget och klubben?

”Det är ett ungt och motiverat lag som vill utvecklas individuellt men även som lag, samt att de/vi har väldigt kul utanför planen. Mitt intryck av klubben har bara varit bra. Jag välkomnades på ett bra sätt.”

 

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

” Som spelare skulle jag beskriva att jag är en allround spelare som gillar högt tempo, spela fram till mina medspelare och gå på eget läge.”

 

På lördag är det seriepremiär mot Tyresö. Vad har du för tanker inför matchen?

”Mina tankar är bara bra. Det var ett bra tag sen man spelade match så jag är skit taggad! Jag tycker att våra träningar har sätt bra ut och alla är fokuserade. Så det här ska bli superkul!”

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim kommenterar:

"Jonna har tränat med oss under en period och har verkligen tagit för sig. Hon är en attack spelare med ett snabbt skott. Jonna kommer verkligen utmana motståndarnas försvar och skapa både lägen för sig själv och sina medspelare."

Vi hälsar Jonna välkommen och önskar henne och laget stort lycka till i morgondagens seriepremiär mot Tyresö Handboll!

Skribent: Damer A
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info