Hoppa till sidans innehåll

Vi har tagit en pratstund med Filip Tapper inför Lindesberg borta på söndag.

08 OKT 2021 12:45
Återigen dags för en bortamatch för våra herrar, den här gången spelar dem mot Lindesberg. En svårspelad bortamatch står på schemat och där Lindesberg drog det längsta strået tidigare i höst när lagen möttes i Svenska Cupen.
  • Skapad: 08 OKT 2021 12:45

Vi tog ett litet snack med nyförvärvet Filip Tapper inför helgens match.

Hur har träningsveckan varit tycker du?

Träningar denna vecka har varit helt okej. Men tyvärr lite sämre än vanligt, eftersom det varit lite färre på träningarna p.g.a. sjukdom och annat.

Om vi blickar framåt så är det dags för ny bortamatch och den här gången står Lindesberg för motståndet. Som ni även mötte i Svenska Cupen tidigare i höst som då blev förlust. Vad har du säga om det laget?

Lindesberg är ett lag som verkligen går för det i sina attacker och har några spelare som är väldigt skickliga halvdistansspelare.

 Någon/några spelare som ni behöver ha lite extra fokus på?

Spelare att hålla ett extra öga på är deras V6, som gjorde ett par mål för mycket senast. Även deras målvakt var väldigt bra.

 Hur bör ni agera för att få med sig 2p hem till Märsta igen`

För att vi ska ta med oss 2p hem behöver vi komma dit taggade och vinna våra kamper bakåt. Vi behöver även vara noggranna i hemspringet då vi blev straffade av deras kontringsspel i vårt tidigare möte.

 Du spelade en kort sejour här i Skånela även förra året, men då som utlåning. Nu har du bytt permanent från Enköping till Skånela. Hur kom det sig? Varför blev det Skånela?

Från min tidigare sejour fick jag ett gott intryck av både laget och klubben. Så när Skånela hörde av sig igen kändes det verkligen som rätt steg för min egen utveckling. Dessutom väldigt roligt att få vara med och tävla på en nivå högre i seriesystemet.

 Vi som inte riktigt känner dig, har du några dolda talanger?

En av mina dolda talanger är att jag är grymt bra på att åka elsparkcykel!

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info