Hoppa till sidans innehåll

Viktor Bergklint är Skånelas tredje nyförvärv

29 APR 2022 10:00
Vi kan idag presentera att niometers spelaren Viktor Bergklint är klar för Skånelas herrar. Viktor kommer senast från den italienska klubben Handall Meran Alperna.
  • Skapad: 29 APR 2022 10:00

Arbetet för att skapa en slagkraftig trupp inför kommande säsong fortsätter. Nästa pusselbit stavas Viktor Bergklint och det är herrarnas tredje nyförvärv. Viktor är en Stockholmskille som tidigare spelat i båda Hammarby och AIK men under denna säsong spelade han i Italienska högsta ligan men tyvärr kunde han inte fullfölja säsongen pga. en skada. Viktor är tillbaka i Sverige sedan en tid tillbaka och han är starkt beslutsam att ta sig till tillbaka till handbollsplan. Viktor är en kraftfull niometers spelare med sina främsta egenskaper i defensiven. Med Viktors egenskaper får vi ytterligare en dimension i vårt spel då vi har en naturlig trea som också spelar på niometer. 

 

Kommentar från Viktor:

”Det ska bli kul att komma hem till Sverige igen. Det känns spännande att få spela för Skånela kommande säsong. Den typ av handboll som Skånela spelar motsvarar det sättet jag också vill spela handboll. Det ska också bli kul att få vara med och slåss om topplaceringar i allsvenskan”

 

Jimmy Karlssons tankar:

” Vi har under flera säsonger haft koll på Viktor. Det är därför mycket glädjande att vi nu kunnat hitta ett samarbete. Att hans främsta egenskap är försvarsspelet och att han dessutom är niometers spelare var en stor anledning till vårt intresse. Viktor är en också en härlig individ som ger mycket energi vilket vi värdesätter högt. Vi är övertygade att Viktor kommer tillföra laget mycket och göra Skånela IF bättre kommande säsong”

 

Välkommen till Skånela IF Viktor! 

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info