Hoppa till sidans innehåll

Vinst i årets sista hemmamatch för herrarna

20 DEC 2021 09:47
VästeråsIrsta kom på besök till Vikingahallen på lördagen och det blev en jämn historia. Skånela lyckades avgöra matchen med matchens sista kast. Slutresultat 23 - 22. Läs vad Filip Tapper har att säga om matchen.
  • Skapad: 20 DEC 2021 09:47

Grattis till vinsten. Vad är dina tankar om matchen?

Stort tack! Det var en otroligt skön vinst i en match som blev jämn hela vägen till slutet. Och det känns väldigt bra att avsluta den här halvan av säsongen med vinst.

Hur är det att möta samma lag två matcher i rad på en vecka?

Det känns lite annorlunda och det är viktigt att vara ödmjuk inför uppgiften, för det är en ny match med nya poäng att spela om där vi visste att VästeråsIrsta skulle vara revanschsugna från förra mötet.

Vad tycker du att ni gjorde bra och kan ta med er till framtiden?

Det vi kan ta med oss är att vi återigen gör en bra insats bakåt i det uppställda försvarsspelet. Dessutom gör Mackan en grym insats i målet!

Nu har ni spelat lite mer än halva säsongen, vad säger du om första halvan?

Jag tycker vi gjort en bra första halva av säsongen och hänger med i toppen. Dock har vi tyvärr tappat ett par poäng i matcher vi borde vunnit. Men i det stora hela tycker jag vi gjort en bra insats hittills.

Vad tycker du har varit er styrka än så länge och vad behöver utvecklas för att kunna ta en topplacering?

Vår styrka har som tidigare nämnt varit det uppställda försvarsspelet tillsammans med att vi haft ett bra målvaktsspel. Det som behöver utvecklas är vår förmåga att stänga matcherna, vi har tappat poäng i matcher som vi lett med ett par bollar i stora delar av matchen.

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info