Hoppa till sidans innehåll

Yosef Rahali och Ola Pewik lämnar herrlaget

26 APR 2021 10:00
Skånela IF kan idag meddela att två av mest rutinerade spelare har valt att inte förlänga sina kontrakt med oss. Ola och Yosef har av olika anledningar valt att
avsluta sina handbollskarriärer
  • Uppdaterad: 26 APR 2021 10:00

Ola kom till oss för två år sedan och har betytt mycket för vårt kreativa anfallsspel. Vi är mycket nöjda med Olas tid hos oss då han tagit stort ansvar och varit mycket proffsig. Ola har under tiden hos studerat till revisor och är nu klar och redo för ett nytt kapitel i sitt liv som inte går att kombinera med handbollen. Vi önskar Ola lycka till och tackar för ett fint samarbete dessa två åren. 

 

Yosef är riktig trotjänare. Han gjorde sin första A-lagsmatch redan 2012 då vi låg i Elitserien. Han debuterade som junior och har sedan dess varit trogen oss. Yosef är en av de stora anledningarna till att det varit så svårt att göra mål på oss de senaste åren. Han har varit en pålitlig lagspelare som alltid prioriterat defensiven före sin egen målproduktion. Skånela IF har massor att tacka Yosef för. Han väljer nu att avsluta sin handbollskarriär hos oss och Yosef har planer på att spela handboll utomlands under det kommande året om allt faller på plats. Oavsett vad han väljer att göra önskar vi honom stort lycka till. 

 

Tack Yosef och Ola för er tid i Skånela IF

Skribent: Peder Nielsen
E-post: Adressen Gömd

PROFILKLÄDER
SÄSONGEN 2021/2022


 ***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

 ***

  

 

   

  

svenska spel

  

SVENSKHANDBOLL

  

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
E-post: This is a mailto link

Se all info