Hoppa till sidans innehåll

Yosef Rahali skriver nytt kontrakt med Skånela IF

28 FEB 2020 10:00
Vi kan idag meddela att Skånela och Yosef Rahali är överens om ett fortsatt samarbete. Kontraktet är på två år och vi är mycket glada att få behålla en av allsvenskans bästa försvarsspelare och högerkanter.
  • Skapad: 28 FEB 2020 10:00

Yosef kom till Skånela IF som a-pojk och har sen dess varit klubben trogen. Från pojk- och juniorspel i klubben fick han tidigt chansen i a-laget som 17 åring. Han har sen dess varit en av lagets viktigaste pusselbitar, framför allt i det defensiva arbetet. Trots sin blygsamma storlek i handbollskretsar har han en fantastisk förmåga att alltid stänga sin högertvåa. 

Yosefs säsong har delvis blivit förstörd på grund av den hälseneskada han ådrog sig i kvalet i slutet av förra säsongen. Han hann, efter återkomsten, göra sju matcher för att sedan dra av ledbandet i tummen. Nu hoppas vi att han hinner tillfriskna, komma tillbaka och vara med i slutfasen av denna säsong. 

Jimmy Karlssons tankar

” Jag är mycket glad att Yosef blir kvar hos oss. Att Yosef är superviktigt för oss är ingen överdrift. Dynamiken vi har med Yosef som högertvåa är väl inarbetad och effektiv. Yosef har också dragit på sig en hel del rutin och erfarenhet. Jag vet vad jag får med Yosef och det känns mycket tryggt. Jag hoppas han nu får vara frisk och skadefri så han får lite kontinuerlig träning och får han det kan han ta ytterligare kliv i sin utveckling och bli ännu bättre”

 Lycka till Yosef

Skribent: Peder Nielsen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: This is a mailto link

Se all info