Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SHF


Svenska Handbollförbundet arrangerar för första gången någonsin riksläger för handbollsspelare i parahandbollens gående klass.
 
Regeringen meddelade vid en pressträff tidigare idag (tisdag 29 september) att ett nytt beslut gällande publikfrågan kommer att fattas den 8 oktober. Det nya beslutet kommer att börja gälla från och med den 15 oktober.
 
Svenska Handbollförbundet (SHF) startar samarbete med Cleverec AB för underlätta administrationen för Sveriges handbollsföreningar.
 
Obesegrade och övertygande. IFK Skövde kan ta fjärde raka segern mot Ystads IF på tisdagskvällen. – Vi har en god bredd och spelar med variation. Vi har en bra form just nu, säger den norska skytten Kristian Stranden.
 
Anmäl dig senast fredag 2 oktober till vår instruktörsutbildning i beachhandboll som arrangeras fredag 23 oktober till söndag 25 oktober.
 
Det finns fortfarande projektmedel/bidrag kvar för föreningar att söka.
 
Med anledning av det inställda slut- och finalspelet i Gjensidige USM 2019-2020 har Svenska Handbollförbundet valt att lägga finalspelet i Uppsala även 2023.
 
Nykomlingen HK Aranäs har inlett seriespelet med en seger och en förlust. Över förväntan enligt återvändaren Philip Jonsson. – Två poäng efter två omgångar är bra för oss, säger 25-åringen som i somras kom tillbaka till Kungsbackalaget.
 
Det bjuds på ett riktigt tungviktsmöte I SHE när H65 Höör och IK Sävehof drabbar samman på lördagseftermiddagen. Vi tog ett snack med landslagsuttagna Emma Rask. – Jag tror det blir en match med tufft försvarsspel och många utvisningar, säger Rask.
 
När september tar slut börjar P16-klassens USM-äventyr. Helgen 26-27 september spelar P16-lag i Gjensidige USM steg 1 på 25 orter runtom i Sverige.
 

Robert kontrar

(2020-09-26 09:00)
- Jag vill tacka ALLA för det stora tålamodet och det sätt som man ställt upp, gillat läget och accepterat alla de beslut som tagits och som inneburit olika prövningar för oss alla inom svensk handboll det senaste halvåret.
 
Det bjuds på stor fredagsunderhållning i Ystad. Ystads IF mot Alingsås HK står på programmet. – Det blir en ganska speciell match, säger Niklas Kraft som lämnade AHK för YIF i somras.
 
Förra helgens sändningar av Gjensidige USM Steg 1 blev en tittarsuccé. I helgen spelas USM för pojkar 16 och nu är det klart att samtliga matcher livesänds på Solidsport.
 
Handbollsfamiljen växer så det knakar på Solidsport. Utöver herr- och damallsvenskan står det nu klart att Solidsport kommer att livesända samtliga matcher från Handbollsettan.
 
Säsongsstarten av Allsvenskan (damer) står för dörren och i helgen är det dags för premiäravkast. SolidSport News har tagit tempen på alla tränare. 8 av ligans 12 tränare tror att det blir HK Aranäs som står som seriesegrare när säsongen summeras.
 

SOFFBILJETT

Stötta Skånela IF genom att köpa en soffbiljetter för 50 kr styck.
Detta gör du genom att Swisha summan för din biljett till 123 614 33 74

***

BLI MEDLEM I SKÅNELA IF

***

  

 

 


svenska spel

 

SVENSKHANDBOLL

 

Postadress:
Skånela IF - Handboll
Box 98
19522 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 2
19555 Märsta

Kontakt:
Tel: 0859113333, 0859118474
Fax: 0859113377
E-post: info@skanela.se

Se all info