SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF Damer
vs
HK Tyresö Strand
Skånela IF DamervsHK Tyresö Strand

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 23 augusti, 19:30
Plats:Vikingahallen A
Samling:17:30
Aktivitetsinfo: ATG Svenska Cupen
Referat: Skånela IF Damer - HK Tyresö Strand
Damerna vann övertygande hemma i Vikingahallen
2023-08-24 14:50
Säker seger i första tävlingsmatchen för Skånelas damer

Skånelas damer tog på onsdagen emot div 2 laget HK Tyresö Strand i den inledande omgången i gruppspelet i ATG Svenska Cupen. Bortalaget inledde med sex shoot outs och man lyckades sätta fyra av dem och ledning med 4-0 när matchen startade.

Hemmalaget visade att man spelar högre upp i seriesystemet och 0-4 hämtades rätt så snart in och efter knappt sju minuter var det kvitterat till åtta lika. Skånela spelar ett anfallsspel med högre fart och går i från till halvtidsvila med några bollar.

I den andra halvleken sprang man enkelt ifrån sina motståndare som hade svårt att hänga med allt som oftast och de tvingades till en hel del tekniska fel. Trots en hel del slarv och missade lägen så går hemmalaget fram till en övertygande seger med 35-23. Det innebär att man bara släpper in 19 mål i spelet vilket är klart godkänt. Tyvärr fungerade tekniken och nytt system i sekretariatet rätt så dåligt denna kväll och varken matchprotokoll eller arbetsprotokoll finns fullständiga.


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten