SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF
28 - 29
Kärra HF
Skånela IF28 - 29Kärra HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 december, 15:00
Plats:Vikingahallen A
Serie:Damer - Damallsvenskan
Samling:13:00
Referat: Skånela IF - Kärra HF
Damerna förlorar med uddamålet mot Kärra
2023-12-11 17:15

Det blev en jämn drabbning i Vikingahallen under söndagen

Topplaget Kärra kom på besök till Vikingahallen och en svängig tillställning slutar till slut med bortaseger.

 

Matchen startar i ett rasande tempo åt båda hållen, där Kärra kontrollerar det bäst och har ledning med 1-5 efter knappa 6 spelade minutrar. Matchminut 15 drabbas vi av matchens andra utvisning men gör ett riktigt bra undertalsspel, och vinner utvisningen med 2-0 och vi är en boll bakom, 8-9. En något jämnare period men där sista 5 avslutas starkt av Kärra med 5-1 på den perioden, underläge 11-16 i paus.

 

Påminner varandra i pausen att vi hade samma läge förra säsongen mot just Kärra där vi vänder i andra och tar hem vinsten.

Vi får verkligen utdelning första 12 minutrarna och kommer nära på ikapp, 19-20. Då hamnar vi en sämre period igen och Kärra kan gå upp till ledning 20-27 och två stycken 2 minutersutvisningar och spel 4-6 känns motigt.

Men med en riktigt hög moral så tar vi oss samman och vinner undertalsspelet igen med 2-0 och bollarna sitter där dom ska. Två utvisningar tätt på varandra för Kärra ger oss möjligheten och när vi får in några bollar i tom kasse så är vi med två minuter kvar på 27-28. Kärra forserar in ledning med två med 50 sekunder kvar och trots mål framåt så kommer vi inte ikapp.

 

Vi tar med oss en hel del bra prestationer in i en ny träningsvecka som avslutas med årets sista match borta mot Eskilstuna GUIF på söndag. Oerhört viktig match för båda lagen  ❤️🤍

 

Skånelas målgörare;

Svea Tenggren 5, Vilma Wiberg 5, Kinga Kozdra 4, Magi Krstic 4, Jonna Libom 3, Jonna Lindgren 2, Tilda Sigg 2, Fanny Eriksson 2 och Anna Mossberg 1.

 

Terminal och Transporttjänst AB utsåg matchens lirare till Anna Mossberg

 

Bästa målgörare i Kärra var Lina Cardell med 7 mål och Ketsia Mumbongo, Meja Bernvid och Lovisa Ekberg med 4 vardera.

 

 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten