SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kungälvs HK
26 - 28
Skånela IF Herrar
Kungälvs HK26 - 28Skånela IF Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 januari, 17:45
Plats:Mimershallen A
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:15:45
Herrarna gör en otrolig vändning
2023-01-27 19:26

Skånelas herrar åkte idag ner till Göteborg för ett toppmöte mot Kungälvs HK. Efter underläge med hela 19-11 i halvtid vänder man och vinner andra halvlek med 17-7 och matchen med 28-26.

Matchen inleds med ett taggat hemmalag som i princip kör över Skånela som presterar ett riktigt avvaktande och dåligt anfallsspel som gör att Kungälv kan gå i från relativt enkelt där inte mycket fungerar hos bortalaget. Kungälv leder klart och rättvist i halvtid med hela 19-11. 

I den andra halvleken kommer Skånela ut som ett helt nytt lag och man kan bara spekulera i vad som dom sa i halvtidspausen i omklädningsrummet. Skånela stänger igen totalt bakåt och får ordning på anfallsspelet och vinner halvleken med förkrossande 17-7 och matchen med 28-26 och två nya viktiga poäng in på kontot i den fortsatta jakten. 

Otroligt bra och en överraskande scenförändring i andra halvlek. Nästa match hemma i Vikingahallen redan på onsdag då Tyresö Handboll kommer på besök med avkast 19.30. 

Målen i Skånela: Gustav Näslund 6, Simon Lindberg 5, Max Broman 3, Isak Nielsen 3, Linus Wärnmark 2, Isak Svaren 2, Anton Nilsson 2, David Källemyr 2, Viktor Bergklint 1, Fabian Wallouch Lindholm 1, Emilio Lahdo 1 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten