SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Torslanda Elit
16 - 24
Skånela IF Herrar
HK Torslanda Elit16 - 24Skånela IF Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 februari, 14:30
Plats:Torslanda Sporthall A
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:12:30
Herrarna vann viktig match mot Torslanda
2023-02-26 14:56
Iris Ganibegovic bästa målskytt mot Torslanda! Foto: Magnus Granhagen

Efter en vecka präglad av inställda träningar och sjuka spelare satte sig Skånelas herrar på bussen vid 05.10 på lördagen och vi kunde konstatera att sex spelare tvingades att stanna hemma på grund av fortsatt sjukdom. De tolv spelare som åker med i bussen har rätt inställning, gör en riktig krigarinsats och killarna vinner matchen säkert och utan problem med 24-16 efter 14-7 i halvtid.

Matchen inleds trevande och Skånelas första mål fram till ett lika görs efter tre minuters spel. Lagen följs därefter åt och byter mål med varandra och när knappt 13 minuter gått av matchen leder Skånela med 6-5. Här händer något när Skånela i princip stänger igen bakåt med mycket bra försvarsspel, där Mattias Friström går in och gör en bra match, samtidigt som Kenan i målet också vägrar att släppa bollen förbi sig. Skånela ger hemmalaget inte en chans och man seglar ifrån i målprotokollet när man de sista sjutton minuterna av halvleken bara släpper in ett mål och går till halvtidsvila med ledning sköna 14-7.

 

I inledningen av den andra halvleken har hemmalaget fortsatt svårt att komma till avslut och efter tio minuters spel har Skånela utökat sin ledning till hela 19-9. Skånela slappnar av, tappar lite fokus och slarvar en del i avsluten och tillåter Torslanda att komma närmare i protokollet men gästerna har full kontroll på vad som händer och vinner komfortabelt med klara 24-16.

 

Målskyttar i Skånela: Iris Ganibegovic 7, Max Broman 3, Simon Lindberg 3, Filip Tapper 3, Anton Nilsson 3, Isak Nielsen 2, Kenan Omerovic 1, Mattias Friström 1 och Emilio Lahdo 1.

 

Matchens lirare: Iris Ganibegovic

 

Nu laddar vi om för hemmamatch redan på onsdag då HK Drott Halmstad kommer på besök till Vikingahallen med matchstart kl 19.00. 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten