SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

HK Drott Halmstad
30 - 32
Skånela IF
HK Drott Halmstad30 - 32Skånela IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 november, 15:00
Plats:Halmstad Arena A1
Serie:Herrar - Herrallsvenskan
Samling:13:00
Skånelas herrar vinner den svåra bortamatchen mot HK Drott
2023-11-19 20:33

Våra herrar krigar hem den femte raka segern när man vinner den svåra bortamatchen mot HK Drott! Slutresultatet skrivs till 30-32 (14-15) efter en jämn och underhållande match mellan två av topplagen.. 

Drott inleder matchen starkt och utnyttjar de missar som Skånela gör och man går fram till ledning med 3-0 efter knappt tre minuter. Efter några kontringsmål och bra spel är det kvitterat två minuter senare. Lagen följs åt under halvleken och byter mål med varandra och Skånela kan gå till halvtidsvila med ledning 14-15.

 

Den andra halvleken inleds lika jämt som den första men Skånela har en bra period och går fram till ledning med 18-21 efter tio spelade minuter. Drott utnyttjar några missar av Skånela och tio minuter senare är ställningen lika 24-24. Med drygt sju minuter kvar av matchen är hemmalaget i ledning igen 27-26 och det känns i detta läge som ett ovisst slut på matchen. I de sista minuterna av matchen visar Skånela störst kyla och efter 28-28 går man på fyra minuter fram till ledning med 29-31 efter mål av Anton Nilsson, Isak Nielsen i tom kasse samt Gustav Näslund och till slut blir det seger för Skånela med 30-32 efter att Linus Wärnmark satt den sista bollen i nätet.

 

En bra genomförd match av våra herrar i en av de svårare bortamatcherna denna säsong.

Till matchens lirare i Skånela utsågs Gustav Näslund.

 

Målen i Skånela gjordes av:

Gustav Näslund 8, David Källemyr 6, Linus Wärnmark 5, Anton Nilsson 5, Isak Nielsen 3, Isak Svarén 1, Simon Lindberg dy 1, Kenan Omerovic 1, Filip Tapper 1, Emilio Lahdo 1.

 

Drotts bästa målskyttar var:

Jesper Järlfors 6, Emil Almander 6, Jack Månsson 5, Daniel Hagström 4


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten