SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anderstorps SK
27 - 29
Skånela IF
Anderstorps SK27 - 29Skånela IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 februari, 16:15
Plats:Anderstorps Sporthall
Serie:Herrar - Herrallsvenskan
Samling:14:15
Seger för herrarna i Anderstorp
2024-02-25 10:42
Hög och imponerande lägstanivå när herrarna vann

Herrarnas lägstanivå denna säsong är hög och mycket imponerande. Trots en vecka full av sjukdomar och skador så löser man en stabil seger på bortaplan mot ett vilt kämpande Anderstorp. Segerresultatet skrivs till 27-29 (13-14) och man är därmed fortsatt med i racet om andraplatsen i Herrallsvenskan.

Skånela inleder matchen med att gå fram till ledning 0-2 efter mål av Simon och Jesper som blir 1-3 efter ett kantmål av Wille. Efter detta går hemmalaget upp till tre lika och spelar bra. Matchen fortsätter att vara jämn fram till 14:e minuten då Skånela gör ett ryck och med fyra raka mål går man fram till 7-11. Där och då trodde man att Skånela skulle stänga matchen men i stället blev det några tekniska fel och ett mer ineffektivt anfallsspel som gjorde att hemmalaget fick luft under sina vingar och man kunde gå fram och kvittera 13-13 som efter ett sent mål av Simon blev till ledning för Skånela i halvtid med 13-14.

 

Den andra halvleken inleds som den första och lagen följs åt med bortalaget i förarsätet. I den 40:e minuten har Skånela gått ifrån till 17-21 och har än en gång möjlighet att stänga matchen men ett vilt krigande hemmalag håller emot och har som närmast 22-24 när det återstår tio minuter av matchen. Skånela trycker på igen och går fram till ledning 24-28 med fyra minuter kvar och kan därefter enkelt bevaka ledningen fram till ännu en seger och slutresultatet 27-29.

 

Till matchens lirare i Skånela utsågs elva målsskytten Simon Lindberg.

 

Skånelas mål gjordes av: Simon Lindberg 11, Filip Tapper 4, Gustav Näslund 4, David Källemyr 4, Jesper Forslund 3, Kenan Omerovic 1, Anton Nilsson 1, William Fredriksson 1.

 

Bästa målskyttar i Anderstorp var Leonard Gegaj 6, Simon Torbjörnsson 5, Jonathan Sandberg 5, Jakob Fager 4

 

 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten