SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF
34 - 30
LIF Lindesberg
Skånela IF34 - 30LIF Lindesberg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 februari, 15:00
Plats:Vikingahallen A
Serie:Herrar - Herrallsvenskan
Samling:13:00
Stabil seger mot Lindesberg
2024-02-18 11:54
Herrarna vinner en bra handbollsmatch i Vikingahallen

Skånelas herrar tar en viktig seger hemma mot LIF Lindesberg och segersiffrorna skrivs till 34-30 efter 15-13 i halvtid. Det blev en stabil seger trots att spelet inte alltid klaffade. Nu får man en lite längre vila efter tre matcher på åtta dagar innan matchen borta mot Anderstorp på lördag.

Matchen inleds mycket jämnt och lagen följs åt och det växlar vilket lag som leder med en boll. I den 23 minuten tar Lindesberg ledningen med 9-11 men hemmalaget svarar och fem minuter senare är man i ledningen med 14-12, en ledning som är 15-13 i halvtid.

 

Den andra halvleken är lika jämn som den första och vi ser en rätt så bra handbollsmatch med Skånela i ledningen större delen av halvleken. I den 50:e minuten vid ställningen 27-25 till hemmalaget gör man ett ryck och leder med 31-26 fem minuter senare bland annat efter två mål av målvakten Kenan Omerovic. Skånela kan hålla Lindesberg på avstånd och relativt enkelt vinna matchen med 34-30 där Lindesberg gör sista målet i matchens sista sekund.

 

Dagens matchvärd Stockholm – Euro Cargo Aviation utsåg Simon Lindberg till matchens lirare i Skånela. Oskar Cosmo utsågs till matchens lirare i Lindesberg.

 

Skånelas mål gjordes av: Simon Lindberg 7, Filip Tapper 6, Gustav Näslund 6, Linus Wärnmark 5, Anton Nilsson 5, David Källemyr 3, Kenan Omerovic 2.

Bästa målskyttar i Lindesberg var: Oskar Cosmo 8, Jesper Gyllby 5, Jesper Jakobsson 4, 


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten