Skånela IF Herrar30 - 33HK Drott Halmstad

Samling:17:00
Referat: Skånela IF Herrar - HK Drott Halmstad
Förlust igen mot HK Drott
2023-03-03 15:35

Det ville sig inte för hemmalaget när HK Drott kom till Vikingahallen på besök. För andra gången denna säsong gick dom segrande ur striden och denna gång med 30-33 (16-15).

Drott inledde matchen starkast och var i förarsätet under en stor del av första halvlek där lagen gjorde mål på nästa alla anfall. Skånela hade en bra period mot slutet woch gör fem snabba mål och går till halvtidsledning med 16-15.

Lagen följdes åt under inledningen av den andra halvleken och många trodde nog att Skånela skulle gå ifrån men i stället gör Drott en mycket bra avslutning på matchen med Jesper Sivertsson som segerorganisatör och man kan ta ledningen och hålla hemmalaget på avstånd och vinna med 30-33.

Hemmalaget spelar bra och kommer till många avslut i frilägen men man har allt för många missade lägen vilket man inte har råd med på denna nivå om man vill vinna matcherna.

Målskyttar Skånela: Anton Nilsson 6, Simon Lindberg 5, Max Broman 4, Gustav Näslund 4, Emilio Lahdo 3, Iris Ganibegovic 2, Kenan Omerovic 2, Filip Tapper 2, Mattias Friström 1, Isak Svarén 1

Målskyttar HK Drott: Jesper Sivertsson 8, Axel Dahlman 5, Emil Almander 4, Daniel Hagström 4, Fabian Björkman 4, Johan Petersson 3, Edvin Larsson 2, Calle Almander 2