SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF Herrar
29 - 27
IFK Karlskrona
Skånela IF Herrar29 - 27IFK Karlskrona

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 februari, 15:00
Plats:Vikingahallen A
Serie:Herrallsvenskan   Tabell >>
Samling:13:00
Seger på hemmaplan för herrarna
2023-02-06 16:15

Skånelas herrar spelade i går den åttonde raka matchen utan förlust och tog den femte raka segern och laget parkerar för tillfället på en andra plats i Herrallsvenskan efter seger hemma mot IFK Karlskrona med 29-27 efter 14-9 i halvtid.

Hemmalaget inledde stark och efter ett ledningmål på straff för gästerna så gör man sju raka mål fram till ledning med 7-1 efter mycket bra försvarsspel och med en säker Kenan i målet. Skånela trummar på och har efter 21 minuter ledningen med 10-4, hemmakillarna ser starka ut och håller Karlskrona på ett betryggande avstånd och går till halvtidsvila med ledning 14-9.

I den andra halvleken fortsätter hemmalaget att utöka ledningen och man leder som mest med 27-20 när man hamnar i en rejäl svacka och med ett 7-6 spel som Karlskrona straffar när hemmalaget missar i anfallen. Karlskrona äter sig sakta närmare och 27-23 blir 28-26 med 1,5 minut kvar av matchen. David Källemyr sätter dock ett helt avgörande M6 läge och Skånela kan vinna matchen med 29-27 efter reducering med fyra sekunder kvar.  

Konstaterar att det inte var någon bra handbollsmatch publiken i Vikingahallen fick se denna eftermiddag och dessutom hade de två domarna tråkigt nog en riktigt dålig dag på jobbet ännu en gång.

 

Målgörare i hemmalaget: Filip Tapper 6, Simon Lindberg 5, Max Broman 4, Gustav Näslund 3, Anton Nilsson 3, David Källemyr 3, Fabian Walluch Lindholm 2, Victor Bergklint 1, Kenan Omerovic 1 och Emilio Lahdo 1.

 

Matchens lirare: Max Broman

 

Bäste målgörare hos Karlskrona: Rasmus Broman 8, Daniel Steen 6, Andreas Jonasson 5


<< Tillbaka

 
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten