SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Fanny Swahn.
2023-05-01 09:00
#22 Fanny Swahn

Fanny Swahn är klar för ytterligare en säsong och det är en stark lagspelare med mycket vilja som fortsätter sin Handbollsresa i Vikingahallen..

Huvudtränare Patrik Wilsvik,

- Fanny är en stor inspiration, inte bara i hennes sätt att agera innanför gula men också det sätt hon genom kärlek till träning och lagspel har tagit sig till elitverksamheten. Föregående säsong utvecklades hon mycket i sitt taktiska spel och vi ser nu fram emot att utmana henne i det tekniska. Vi har stora förhoppningar på Fanny kommande säsong och ser fram emot vad vi tillsammans kan åstadkomma.

 

Fanny Swahn,

- Första säsongen i damallsvenskan för min del var väldigt utvecklande. Fått möta mycket bättre spelare än vad jag tidigare varit van vid, samt haft fler taktiska delar att tänka på. Men över lag, en rolig säsong med ett härligt gäng som krigat och stöttat varandra i både med och motgångar. Förhoppningvis hamnar vi på en bättre placering kommande säsong. För det tror jag nyckeln är att fortsätta hålla oss till våra styrkor som lag där jag syftar främst på vårt starka kontringsspel och tuffa försvarsspel. Det som behöver bli skillnaden från föregående säsong är att hålla en jämnare nivå säsongen igenom och stå fast vid våra taktiska delar. Ser jättemycket fram emot hösten och att få spela ännu en säsong!

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Fanny har tagit stora kliv under inte bara den senaste säsongen utan under en längre period, och det ska bli väldigt kul att se vad som kommer hända kommande säsong. Jag är säker på att Fanny kommer fortsätta växa i spelet och rollen då det är en mycket ambitiös spelare vi lyckats knyta upp för fortsatt spel i Skånela!

 

Damerna sätter idag 1maj 2023 igång med Försäsongsperiod 1 och arbetet med att tillsätta platserna i truppen fortsätter kontinuerligt framåt..

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt

 


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten