SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sara Hornö ny Assisterande och U-lags ansvarig på Damsidan!
2023-02-22 11:10

Vi är glada att presentera Sara Hornö som Assisterande tränare i vårt Dam elitlag och Huvudansvarig för kommande säsongs nya spännande U-lags verksamhet på Damsidan..

Sara Hornö,

- Känns superkul att få möjligheten att komma till Skånela. Har fått en go   känsla och intryck av föreningen och tror att det kommer vara en väldigt utvecklande, inspirerande och rolig miljö att vara en del av.

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Det är en riktigt bra rekrytering som vi har lyckats få till och jag är mycket nöjd med tränarkonstellationen inför kommande säsonger. Det är skönt att ha detta på plats redan nu och att vi kan fortsätta bygga organisationen kring vår damverksamhet inför kommande år. 

Sara är en mycket spännande tränare som kommer att tillföra vår organisation väldigt mycket postivit. 

 

Huvudansvarig A Patrik Wilsvik,

- Fantastiskt roligt att Sara valde Skånela! Vi har haft en bra dialog hela vägen och jag ser fram emot vårt samarbete tillsammans. Sara är ambitiös och aktivt engagerad vilket är precis vad Skånela behöver i den roll hon nu tar. Efter några år i Kungsängen och Sverige Cupen med HF Öst -07 ska hon även delta på kommande Riksläger så hon kommer helt rätt in i Skånelas verksamhet.

 

Peter Sandberg igen,

Vår ambition är att hela tiden utveckla verksamheten och att nu ha en huvudansvarig för vårt U-lag med direkt koppling till vårt A-lag är jag oerhört glad för. Sara kommer att bidra stort till att Skånela IF fortsätter vara den klubb i region Öst som utbildar kompetenta spelare. 

 

Välkommen Sara!

 

 


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten