SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Jesper Forslund - ett sent och bra tillskott till Skånelas herr trupp
2023-08-07 23:13
Jesper Forslund ansluter till Skånela IF från Rimbo HK Roslagen

Skånela IF och Jesper Forslund har kommit överens om ett spelaravtal. Jesper har Uppsala HK som moderklubb och han har de två senaste säsongerna spelat för Rimbo HK i Herrallsvenskan.

Vi har under en tid haft en dialog med Jesper angående hans planer för den kommande säsongen där bägge parter har visat ett intresse av att komma överens. Efter diskussioner har Jesper deltagit i herrlagets uppstart helg under tre dagar vid månadsskiftet och han har efter det tränat med laget. Jesper blev spelklar i fredags och han blev direkt uttagen till träningsmatchen om spelades mot Eskilstuna GUIF samma dag. Jesper gjorde en mycket bra och klart godkänd debut i Skånela tröjan med fyra mål i protokollet.


Det ska bli mycket intressant att följa Jespers utveckling under denna säsong i Skånela. Vi vet att han är en bra och kompetent handbollsspelare med meriter i landslagssammanhang på ungdomssidan och han har under tiden i Rimbo fortsatt att utvecklas till en mycket bra spelare med både bra skott och ett aggressivt genombrotts spel.

 

"Jespers tankar”

Att välja Skånela känns väldigt bra! Föreningen ger ett proffsigt intryck och utstrålar gemenskap, vilket verkligen är något som tilltalar mig. Det känns som att Skånela har något bra på gång och det ska bli kul att få vara en del av det.

Dessutom ger miljöbytet till Skånela mig den perfekta chansen att utvecklas som handbollsspelare.

Inför säsongen är förväntningarna höga – vi siktar på att vara ett topplag i allsvenskan och utmana de bästa lagen om en plats i Handbollsligan. Ska bli kul att snart få dra i gång säsongen!

 

Vi hälsar Jesper välkommen till Skånela IF och önskar honom lycka till i den röda tröjan den kommande säsongen.


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten