SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tim Lindqvist ny chefstränare för Skånela IF:s herrar
2023-11-24 11:35
Assisterande tar klivet upp och tar över ansvaret

Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som ny ansvarig tränare för herrarna efter Mattias Flodman. Han kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26. 

Skånela IF har varit framgångsrika och duktiga på att producera fram tränare genom åren. Vi väljer nu att satsa på en ny Skånelait med ett stort hjärta för föreningen. Tim har en bakgrund som spelare i klubben men har de senaste åren varit tränare för klubbens ungdomslag, utvecklingslag och nu som assisterande tränare i herrlaget. Däremellan var han i AIK och gjorde ett bra jobb med deras herrlag i div 1 och i allsvenskan. Vi har trott på Tims egenskaper över en tid och sett hans goda ledaregenskaper. Han har nu också fått erfarenhet av att leda lag på denna nivå och arbetar tätt tillsammans med Mattias Flodman så vi är mycket nöjda med att Tim tackade ja till denna viktiga roll i Skånela IF. Vi fortsätter att satsa och tro på våra egna som har ambitioner som motsvarar klubbens och att lyfta fram tränare och spelare ligger i vår föreningsstrategi så detta känns som en bra match. 

 

Tim Lindqvist 

Att leda laget kommande säsonger fyller mig verkligen med förväntan och stolthet. Jag trivs väldigt bra i föreningen med alla fantastiska människor i den och runt omkring. Jag kommer att lägga ner hårt arbete för att fortsätta driva utvecklingen framåt och bygga vidare på det arbete som Jimmy Karlsson och Mattias Flodman lagt ned de senaste åren för att göra Skånela så framstående som möjligt. Det är mycket kvar av den pågående säsongen, och vårt mål är klart - att ta klivet upp i Handbollsligan. Jag ser fortsatt fram emot att jobba med Flodman och laget resten av den här säsongen för att göra detta mål möjligt.

 

Peder Nielsen (herransvarig)

Vi är såklart mycket nöjda med tillsättning av Tim så här snabbt efter beskedet att Flodman lämnar oss efter säsongen. Tim var en av våra huvudkandidater då vi har sett Tims utveckling på alla de delarna som en tränare behöver ha. Vi är övertygade att Tim är redo och mest lämpad att fortsätta utveckla Skånelas herrar. Han har jobbat tätt tillsammans med Flodman denna säsong och har stor insyn och förståelse hur Skånelas modell ser ut. Nu fortsätter det hårda jobbet denna säsong parallellt med att vi jobbar framåt mot kommande säsonger för att fortsätta kunna ställa ett starkt herrlag på banan.

 

Kontaktuppgifter:

Peder Nielsen 070 - 210 68 76

Tim Lindqvist 073 - 033 44 67


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten