SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Jesper Forslund stannar i ytterligare två år
2024-04-25 10:00

Jesper Forslund har beslutat sig för att stanna kvar och fortsätta att utvecklas som handbollsspelare i Skånela IF och parterna har kommit överens om ett kontrakt över två säsonger.

Jesper kom inför den gångna säsongen till Skånela från Rimbo HK Roslagen och han har under säsongen gått framåt både vad gäller fysiken och spelförståelsen. Känslan är att det finns mycket mer att få ut av Jesper som också har lovat att lägga på sig några extra kilo muskler ytterligare under försäsongen.


Jesper Forslund

”Att förlänga med Skånela kändes väldigt naturligt för mig. Jag trivs bra i föreningen och har känt mig väldigt välkommen ända sen jag kom hit. Sen att få spela i Handbollsligan nästa säsong känns så klart otroligt roligt! Men nu väntar hårt jobb och jag ser framemot att spela i ett fullsatt Vikingahallen till hösten!”

 

Tim Lindqvist

” Bra att Jesper fortsätter hos oss i Skånelatröjan kommande år. Jesper har haft en fin utveckling under säsongen och han är väl medveten om vad han behöver jobba ytterligare med för att få ut sin fulla potential på handbollsplanen. Jesper kommer att vara ett starkt komplement inom vår niometerslina där han kan komma in och bidra med sin fart och skyttekraft”

 

Fortsatt lycka till i Skånelatröjan Jesper!


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten