SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Iris Ganibegovic klar för Skånela IF:s herrar
2022-06-06 20:35

Det är nu klart att Iris Ganibegovic kommer spela med Skånela den kommande säsongen och bilda en stark duo på högernio tillsammans med Gustav Näslund.

Iris gör nu comeback och har hittat suget till handboll igen på allvar. Han har under föregående säsong stöttat upp i HF SIF och även varit med lite med herrlaget. Mycket av hans tid de senaste två åren har lagts på familjen, han och familjen befinner sig nu i en annan situation och då har han öppnat upp för en hårdare satsning igen. Vi känner att Iris är en mycket bra lösning då han har egenskaper som kompletterar Gustav på ett bra sätt. Iris rutin, bollsäkerhet och förmåga att göra alla runt honom bättre kommer vi att ha stor nytta av. 

 

Jimmy Karlssons tankar 

” Att vi nu hittat en fin lösning och får ett mycket bra par på H9 är vi mycket nöjda med. Vi vet vad vi får av Iris och det är vi mycket tillfreds med. Trots sitt uppehåll från spel på allsvensk nivå är vi övertygade att Iris kommer göra oss bättre. Hans motivation är högre än på länge vilket var en förutsättning för att känna att denna lösning skulle vara intressant. Iris brinner massor för att fortsätta att utvecklas och bli bättre, dessutom vill han göra allt vad han kan för att göra Skånela bättre”


Nyhetsarkiv
Matchdag på lördag!2022-09-20 10:22
 
Diamantpartners
Guldpartners
Personliga partners herrtruppen
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten