SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skånela IF skriver kontrakt med Vilma Wiberg
2023-04-29 09:00
#5 Vilma Wiberg

En av Damallsvenskans stora utropstecken föregående säsong och en viktig pusselbit för visionen fortsätter sin Handbollsresa i Vikingahallen..

Vilma Wiberg,

- Jag har valt att fortsätta min elitsatsning i Skånela då jag trivs väldigt bra i klubben och i laget. Jag har väldigt höga ambitioner med min handboll och tror att detta är det bästa beslutet just nu för min egna utveckling. För att vi ska ta kliv uppåt i tabellen till nästa säsong så krävs det att vi blir jämnare över hela säsongen och har en tro på oss själva där vi ger allt i varje situation. Det ska bli otroligt skoj att spela en till säsong i Vikingahallen och jag längtar väldigt mycket tills att säsongen drar igång och att få representera Skånela IF ytteligare en säsong!

 

Damansvarig Peter Sandberg,

- Att ha Vilma i vår verksamhet även framöver är såklart ett starkt kvitto på att vi har en väldigt bra organisation och en attraktiv vision som gör att vi kan behålla och utveckla våra spelare ytterligare. 

Jag är väldigt glad att ha Vilmas påskrift och ser likt alla av oss fram emot att dra igång säsongen!

 

Huvudtränare Pato,

- Vilma har väldigt höga ambitioner vilket speglar den miljö vi har och vill fortsätta stärka framöver. Att Vilma stannar hos oss skickar starka signaler som är viktiga mot kommande unga elitspelare i Skånela och vi ser fram emot att att fortsätta jobba tillsammans mot de höga målen vi har. Vi är övertygade om att Vilmas nästa steg är uppåt i seriesystemet vilket också går helt i linje med Skånelas.

 

Damerna har för närvarande uppehåll från den gemensamma träningen med förväntningarna att ha fler pusselbitar på plats innan 1maj.

 

Kontaktuppgifter hittas under Kontakt


Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten