SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inför Kroppskultur hemma med Jonna Libom!
2022-11-12 13:00

Fartfylld Handboll utlovas när Kroppskulturs Damer besöker Vikingahallen på Söndagen. Vi har tagit pulsen på vår M9a Jonna Libom inför kampen..

 

 

Hej Jonna, hur är läget?

Hej! Det är bara bra med mig, laddad för match imorgon
 
Kul! Innan vi kommer till den, hur hamnade du i Skånela?
Jag hamnade i Skånela då dem hörde av sig till mig och jag kände att det var en möjlighet för mig att gå upp en serie nivå.
 
RP är din moderklubb och du har växt upp i Linköping, gick flyttlasset direkt från Flygstaden till Märsta?
Ja exakt, jag spelade med IFK Örebro innan jag kom till Skånela men på grund av corona så flyttade jag hem till Linköping, så flyttlasset gick från Linköping till Märsta.
 
Du gör din andra säsong här, hur har tiden varit och finns det några större skillnader både hos dig (individuellt) men också som lag mellan säsongerna?
Jag tycker att min tid i Skånela har varor lärorik och rolig. En skillnad jag märkt individuellt är att jag denna säsong har fått mer ansvar vilket har lett till att jag vågar ta för mig mer. Som lag tycker jag att vi har ett helt annat spel än förra säsongen, ett snabbare spel.
 
1poäng hittills men möjligheterna har funnits för fler. Är det något som har påverkat dig och gruppen eller krigar man bara på med fokus på nästa match?
Sjävklart så påverkar det mig och jag tror det även påverkar gruppen men man försöker att fokusera på nästa match och få dem där efterlängtade 2 poängen
 
Ny chans imorgon hemma i Vikingahallen mot Kroppskultur, hur har veckan varit?
Jag tycker att veckan har sett bra ut, det har varit fokus på träningar och tycker att viljan finns där. Nu är det bara att vi krigar tillsammans för 2 poäng.
 
Sist men inte minst, vem tror du blir matchens lirare i hemmalaget imorgon?
Jag tycker många har gjort det bra och svårt att veta i förhand, men jag tycker att Anna har sett stark ut denna vecka så tror hon blir matchens.
 
---
 
Välkomna ner och titta på taggad, fartfylld Handboll imorgon Söndag 15:00 i Vikingahallen!

Nyhetsarkiv
Damerna vinner hemma 2024-03-11 19:30
Dam U gick rent i Steg 12023-09-24 21:54
Matchdag för damerna!2022-12-03 11:26
Förlust i Kungsbacka..2022-10-04 20:01
Fanny Swahn flyttas upp!2022-07-05 12:21
 
Diamantpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
Stödpartners
Materialpartners
Klubbsamarbeten